Shizukei Rice

Great-tasting rice produced in Shizuoka Prefecture and published as Shizuoka Sodachi, it only collects carefully selected brown rice, with rice that scores 83 or more.This flavor value is measured by moisture, protein, amylose and fatty acids. It affects the taste of rice and the taste of rice, it is moderately sticky, has a mellow aroma and rich taste and deliciousness comparable to other rice varieties.

Mayura Food December 2, 2020 at 1:50 am
134 Yasuda Credits
Pledged of 20,000 Yasuda Credits goal
1
Backers
0
Days Left
  • Description
  • Backers

เมือง Shizuoka แหล่งขุมทรัพย์สิ่งแวดล้อมและภูมิปัญญา สถานที่ที่อุดมไปด้วยเกษตรกรรมและผลผลิต

Shizukei Rice เป็น บริษัท ที่ก่อตั้งขึ้นเมื่อ1ปีที่แล้วด้วยการลงทุนของ JA Shizuoka Keizai Ren ด้วยปรัชญาองค์กรที่ว่า เพื่อการขยายการบริโภคข้าวที่ผลิตในจังหวัดชิซูโอกะ  ทางเราได้ตั้งคำถามขึ้นมาว่า ความอร่อยและคุณค่าของข้าวที่แท้จริงคืออะไรโดยที่ไม่ผูกมัดด้วยราคา เราจึงเริ่มสำรวจรสชาติของข้าวแบบดั้งเดิมจากแหล่งกำเนิดอีกครั้งและมีความคิดริเริ่มที่จะมีการจัดการขยายการผลิตข้าวให้ได้มากขึ้นของจังหวัด Shizuoka ต่อไปเรื่อยๆ และปัจจุบัน ทางเราได้ริเริ่มเพิ่มช่องทางการกระจายเชิงพาณิชย์ในรูปแบบใหม่ที่เรียกว่า Crowd funding (การระดมทุน) คือสิ่งที่ท้าทายเป็นอย่างมาก และเพื่อให้ผู้บริโภคสามารถได้เข้าใกล้เพื่อประเมินได้

แต่เดิมจังหวัดชิซูโอกะมีสภาพแวดล้อมและสภาพอากาศที่เอื้ออำนวยเช่นสภาพอากาศที่อบอุ่นและธรรมชาติอันงดงามและวัฒนธรรมที่ได้รับการขัดเกลาทำนุบำรุงและยิ่งไปกว่านั้นอุตสาหกรรมการเกษตรก็เป็นสิ่งสำคัญที่เราได้รับมอบมาถ้าพูดถึงผลผลิตจากการเกษตรและได้มีการรับรองให้เป็นมรดกทางการเกษตรของโลกเช่นผลไม้ คือ การทำไร่ใบชา การปลูกวาซาบิแบบดั้งเดิม ส้มมิคัง อิจิโกะ(สตอเบอร์รี่) เป็นต้น เรียกได้ว่าเป็นแหล่งผลิตสินค้าที่เป็นตัวแทนการเกษตรที่สำคัญและหลากหลายชนิดของประเทศญี่ปุ่น  ในทางกลับกันชื่อเสียงของ “ข้าวชซูโอกะ” นั้นมีไม่มากนัก และความต้องการของคนในจังหวัดมีมากแต่การผลิตนั้นมีน้อยและยังไม่มีการขยายการจำหน่ายไปนอกจังหวัด จึงทำให้ไม่ค่อยเป็นที่รู้จักมากนัก ว่ายังมีข้าวที่แสนอร่อยอยู่อย่างไรก็ตามจังหวัดชิซุโอกะยังเป็นดินแดนที่ดีที่สุดสำหรับการเพาะปลูกข้าวเนื่องจากสภาพอากาศที่ดีและน้ำที่มีคุณภาพดีที่ไหลมาจากภูเขาไฟฟูจิซึ่งเป็นสิ่งที่ภาคภูมิใจของจังหวัดชิซุโอกะ ทางเราร่วมกับชาวนาเพื่อที่จะได้ปรับปรุงเทคนิคการเพาะปลูกเพื่อทำข้าวให้อร่อยในพื้นที่ต่างๆของจังหวัดและได้พยายามอย่างเต็มที่ในการปลูกข้าวที่มีคุณภาพสูงและมีรสชาติดีเยี่ยมเพื่อได้มาถึงการเก็บเกี่ยวของฤดูกาลนี้

การตั้งเป้าหมายและสร้างแบรนด์ชิสึโอกะโซดาจิเพื่อที่ได้รับคะแนนสูงสุดในการทดสอบคุณค่ารสชาติ

โครงการนี้คัดสรรเฉพาะข้าวที่มีรสชาติดีเยี่ยมจาก Koshihikari ที่ผลิตในจังหวัด Shizuoka และเผยแพร่เป็น “Shizuoka Sodachi” โครงการนี้รวบรวมเฉพาะข้าวกล้องที่คัดสรรเป็นอย่างดีโดยข้าวที่มีคะแนนสูง “83 คะแนน” ขึ้นไปในการทดสอบค่ารสชาติที่ได้คะแนนโดยการวัดจาก “ความชื้น” “โปรตีน” “อะมิโลส” และ “กรดไขมัน” ที่มีผลต่อรสชาติของข้าวและรสชาติของข้าวมีความเหนียวพอประมาณมีความหอมกลมกล่อมและรสชาติเข้มข้นและตระหนักถึงความอร่อยที่ทัดเทียมกับข้าวตราพันธุ์อื่น ๆ

ทั้งนี้นอกจากข้าวแล้วจังหวัดชิซุโอกะได้ส่งเสริมให้เนื้อวัวญี่ปุ่นเป็นหนึ่งในแบรนด์ของ “ชิซูโอกะโซดาจิ” แล้วยังพยายามที่จะแยกความแตกต่างของข้าวให้เป็นหนึ่งในผลิตภัณฑ์ทางการเกษตรต่อไปและ “ข้าวชิซูโอกะแสนอร่อย” สำหรับผู้คนทั้งในและนอกจังหวัด  เรามีเป้าหมายเพื่อสร้างการยอมรับและขยายความต้องการให้มากขึ้นไป

จุดประสงค์ของโปรเจค “ Shizuoka sodachi “ คือการที่ได้นำผลิตภัณฑ์ของจังหวัดชิสึโอกะให้เป็นที่รู้จักมากขึ้นและยังสามารถกระจ่ายสินค้าในจังหวัดไปทั่วโลก โปรเจคนี้ยังเชื่อมโยงในการส่งเสริมรายได้ของชาวเกษตรกรและช่วยปกป้องการเกษตรในท้องถิ่นด้วย ยิ่งไปกว่านั้น เรายังสร้างรากฐานทางการเกษตรกรและส่งต่อความมีชีวิตชีวาให้กับเกษตรกรผู้สูงอายุและเป็นผู้นำส่งต่อความฝันให้กับเกษตรกรคนรุ่นใหม่และปกป้องเกษตรกรรมของประเทศญี่ปุ่นต่อไป เราตระหนักเป็นอย่างมากในการทำงานร่วมกับเกษตรกรในพื้นที่และสนับสนุนพวกเขาและยังทำงานร่วมกันกับ Shizuoka Keizai Ren เพื่อเสริมสร้างแบรนด์ที่มีคุณค่าอย่าแท้จริงซึ่งไม่คำนึงถึงราคา

เกษตรกรรมเป็นทรัพย์สินที่ควรได้รับการสืบทอดและมีบทบาทในการส่งเสริมฐานการผลิตและสิ่งแวดล้อมเพื่อการจัดหาอาหารที่มั่นคงจะถูกดึงดูดไปสู่คนรุ่นต่อไป ถึงมันจะมีข้อจำกัดแต่มันก็เป็นสิ่งที่ท้าทายที่จะทำให้ผผู้บริโภคหันมายอมรับและสนใจการเกษตรของประเทศญี่ปุ่นในเรื่องความปลอดภัยและรสชาติที่อร่อยและยังฟื้นฟูภูมิภาคสร้างโครงสร้างที่ยั่งยืนเพื่อให้ชาวนาได้มีแรงสู้ยิ่งขึ้นไป เราเชื่อว่าทุกคนคงอยากได้รับในสิ่งที่ดี เช่น “อยากกินข้าวอร่อย ๆ ” และ “อยากให้ลูกได้กินข้าวที่ปลอดภัย” ด้วยสิ่งนี้แทนที่จะรอให้ใครมาทำให้เรา เราควรสร้างสิ่งนั้นด้วยตัวเราเองและรวมอุดมคติไปด้วยกันด้วยการลงทุน

“ ชิสึโอกะโซดาจิ” มุ่งหวังที่จะเป็นผลิตภัณฑ์ที่ทุกคนสามารถสัมผัสได้ถึงการเติบโตอย่างมีสุขภาพดีของชาวนาผู้ขายและผู้บริโภคโดยส่งต่อความคิดนั้นในรูปแบบ“ข้าว”และเราหวังว่าคุณจะสนับสนุนแรงบันดาลใจดังกล่าว ซึ่งเรากำลังดำเนินการตามความฝันและอยากให้ทุกคนให้ความสนใจในตัวข้าวของจังหวัดชิซูโอกะและนี้จะเป็นก้าวแรกของความท้าทายใหม่ๆเพื่อให้ความฝันนั้นเป็นจริง เราเชื่อว่าการปรากฏตัวของชาวนาในชิซูโอกะที่สร้างการผลิตข้าวที่อร่อยและทำงานเกี่ยวกับการเกษตรด้วยความภาคภูมิใจคืออนาคตของญี่ปุ่นและเราสามารถส่งต่อการเกษตรไปยังคนรุ่นต่อไปได้ ฉันเชื่อชาวนาในจังหวัดชิซูโอกะมีความภาคภูมิใจในการสรรค์สร้างข้าวที่อร่อยมีคุณภาพไปสู่อนาคตของประเทศและควบคู่กับการเกษตกรรมเพื่อเชื่อมโยงไปสู่ยุคใหม่ต่อไป

Nowadays, people are consuming less rice, this is a challenge and a reason to support Japan’s agriculture. Over the course of one year, the consumption of rice has decreased by as much as 80,000 tons per year if average per 1 That person will gradually decrease to 12,600 g from the consumption of rice is steadily decreasing.

In 2013, household spending focused on bread and became more popular, thus fewer people consume rice. The decline in the number of rice consumers It affects the agricultural population or the farmers or the elderly who are very farmers. Moreover, many farmland has been abandoned and the rich scenery of beautiful rice fields fade away. It would be difficult if we could keep this way, preserving the environment, food sources and the rate at which we could rely on ourselves.

Nowadays, we can see more and more people are consuming more bread than in the past people would have consumed more rice. A survey from Japan’s Nuanced Approach to Food and food balance sheet shows that the vast majority of Japanese people switched from rice consumption to more bread or noodles as a staple food.

In a scenario where European food is forecast to become popular quickly, because it takes time to consume rice, most people avoid cooking rice and turn their consumption to bread and pasta. Because consumption has turned to consume more bread or pasta. This affects the situation of lower self-reliant rice production and lower price competition, thus causing farmers to continue to suffer.


Shizuoka City, a treasure house, environment and wisdom A place rich in agriculture and produce. Shizukei Rice is a company founded a year ago with an investment of JA Shizuoka Keizai Ren with a corporate philosophy of To expand consumption of rice produced in Shizuoka prefecture. We have raised a question that What is the real taste and value of rice without being tied down by price So we started to explore the taste of traditional rice from its origin again and take the initiative to continue to manage the expansion of rice production in Shizuoka The new form of commerce, called crowdfunding (crowdfunding), was a huge challenge. And so that consumers can get closer to evaluating.

Shizuoka Prefecture originally had a favorable environment and climate such as warm climate and beautiful nature and cultured cultures, and on top of that, the agricultural industry was important to us. Received If it comes to agricultural products and is certified as a world agricultural heritage, such as fruit tea plantation, traditional wasabi cultivation, mikan oranges, ichigo (strawberry), etc. As an important and diverse production source for agricultural products of Japan.

On the other hand, the reputation of “Shizuoka rice” is not much. And the demand of the people in the province is great, but the production is little and the distribution has not yet been expanded outside the province. Thus making it not very well known That there is still delicious rice However, Shizuoka Prefecture is also the best land for rice cultivation due to the good weather and good quality water flowing from Mount Fuji, which is what Shizuoka prefecture is proud of. We work with farmers in order to improve cultivation techniques to make delicious rice in different areas of the province and do our best to grow high quality and excellent tasting rice to reach the harvest. The seasons.

This project selects only the best-tasting rice from Koshihikari produced in Shizuoka Prefecture and is published as “Shizuoka Sodachi”. Taste test 83 scores go up were measured by “moisture”, “protein”, “amylose” and “fatty acids” that affect the taste of the rice and the taste of the rice. Realize the deliciousness that is comparable to other varieties of rice.

In addition to rice, Shizuoka Prefecture has promoted Japanese beef as one of the brands of “Shizuoka Sodoji” and continues to try to differentiate rice as one of the agricultural products “Delicious Shizuoka Rice” for people both inside and outside the prefecture We aim to create more acceptance and expand the demand.

The purpose of the “Shizuoka sodachi” project is to bring more Shizuoka prefecture products to be known and able to distribute prefecture products all over the world. The project has also been linked to boosting farmers’ income and helping to protect local agriculture. Moreover We also build a foundation for farmers and pass on the vitality to the elderly farmers and lead the dreams for young farmers and protect Japan’s agriculture.

We are very aware of working with local farmers and supporting them and working together with Shizuoka Keizai Ren to create a truly valuable brand regardless of price. Agriculture is an asset that should be inherited. And play a role in promoting the production base and the environment so that a stable food supply will be attracted to the next generation. While there are limitations, it is challenging to get consumers to embrace and care about Japan’s agriculture for safety and deliciousness, and to revitalize the region, creating a sustainable structure for farmers. To have more strength to fight We believe that everyone will want to fight for good things, such as “want to eat delicious food” and “want your children to eat safe” with this instead of waiting for someone to do it for us. We should create that for ourselves and combine our ideals by investing.

Ultimately, the owner decides to carry out this project.

If the desired funds are not collected, it may not be implemented.

In that case, the funds will be refunded.

Provide project by Shizukei Rice Co., Ltd.

1410 Kutsunoya, Aoi-ku shizuoka-shi, Shizuoka 420-0816 Japan

tel: 81-054-294-7356 (Japan)

  • ธนากร
    12/24/2020
    Shizukei Rice: Support (How much depends on you)
    134 Yasuda Credits
Translate »